Choice Fastighetsförmedling | Köpa
15541
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15541,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive
 

Köpa

Köp bostad av Choice!

Att köpa bostad kan vara den viktigaste investeringen du gör i ditt liv. Det är många frågor som ska besvaras och stora förhoppningar som ska infrias. Då kan det vara tryggt för dig att veta att vi som fastighetsmäklare följer dig genom hela affären och garanterar att allt går rätt till. Du kan när som helst vända dig till oss med dina frågor och funderingar.

Hitta Bostad

Att hitta det rätta boendet är inte alltid så enkelt. Det är mycket som skall stämma och många faktorer som spelar in. Choice erbjuder dig två olika söktjänster för att hjälpa dig som söker nytt boende. Genom att registrera dig i vårt spekulantregister ökar du dina chanser att hitta din nya bostad, redan innan den är ute på marknaden. När vi får in en ny bostad till försäljning så matchas den direkt mot dina önskemål. Om den överensstämmer får du ett meddelande via mail eller sms och kan boka visning direkt. Du får också tillgång till våra underhand objekt, dvs. objekt som säljaren inte vill skylta med på den öppna marknaden.

Köpmäklare

För dig som inte har tiden eller lusten att söka igenom bostadsannonser och springa på visningar varje vecka så kan vi på Choice hjälpa er även med detta. Låt oss som experter på området hitta ert nya boende åt er. Vi kan hjälpa dig med allt från att bevaka utbud och prisutveckling på marknaden, gå på visningar, förhandla om priset till att granska köpavtalet innan du skriver på. Genom att anlita Choice köpmäklare kan du lämna över hela eller delar av sök- och köparbetet till en expert på området. Givetvis råder det även här total valfrihet, det är du som kund som väljer vilka delar av köpprocessen du vill ha hjälp med.

Objekt till salu

  • All
  • Sålda
  • Till Salu

Vi vill hjälpa dig att sälja din bostad. Kontakta oss så återkommer vi så fort vi kan!